Etäwappusitsit

WAPPU ON TULOSSA!

Ja mikä olisikaan sen parempaa, kuin polkaista etä-Wappu 2021 käyntiin kuin Hiukkasen, Bion ja YKIn etäWAPPUSITSEILLÄ! Teemana näillä Wappusitseillä toimii Wappu, eli vetäise haalarisi pitkästä aikaa jalkaan, ja sonnustaudu kaikista värikkäimpiin vaatteisiisi!

Sitsit järjestetään etänä Zoomin välityksellä torstaina 15.4.2021 klo 18-22. Voit osallistua sitseille yksin tai oman kaveriporukkasi (max. 6 henkilöä) kanssa. Sitsipaikkana toimii sinun tai jonkun ryhmäläisesi koti, kerhotila tai muu sopiva paikka. Sitsaajien omalla vastuulla on myös ruoka- ja juomatarjoilu, eli voitte valita itse mitä syötte ja juotte.

Tarjolla on myös alkoholiton Wapputeemainen sitsipaketti, joka on optimoitu 6 henkilölle, hintaan 12€. Sitsipaketti sisältää läsyn, rekvisiittaa sekä alku- ja jälkipalan! Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu tästä linkistä keskiviikkona 31.3. klo 12 alkaen. Ilmo on auki 9.4. asti, joten ei muuta kuin rasvaamaan ruosteisia äänihuulia!

Sinun täytyy nyt siis:
1. Kerätä mahdollinen sitsiporukka (Telegram-ryhmän luominen voi olla hyvä idea)
2. Selvittää porukallenne lokaatio
3. Ilmoittautua sitseille (yksi henkilö ryhmästä ilmoittaa koko sitsiporukan)
4. Pukeutua teeman mukaisesti (esimerkiksi haalarit ja värikkäät vaatteet ovat hyvä valinta, sitsipaketin mukana tulee apua teemanmukaiseen pukeutumiseen)
5. Virittäytyä sitsitunnelmaan!

TL;DR
Mitä? Hiukkasen, YKIn ja Bionerin ETÄWAPPUSITSIT
Milloin? 15.4. klo 18-22, ilmoittautuminen aukeaa 31.3. klo 12
Missä? Ryhmien omissa lokaatioissa
Pukukoodi? Haalarit ja värikkäät vaatteet
Miksi? Koska WAPPPU!!!!11