Hiukkaskyykkä 2021

HUOM! Hiukkaskyykän paikka on vaihtunut Kuusikkopuistosta Polymeerihalleille!

Vuosi vaihtui (vihdoin ja viimein) joten on aika käydä kamppailu siitä, kuka on Hiukkasen kyykkämestari vuosimallia 2021! Saavu siis pelaamaan haluttuakin halutummasta kyykkämestarin 2021 tittelistä tai tule kannustamaan suosikkisi voittoon Polymeerihalleille lauantaina 23.1. klo 11 alkaen. Finaalipeli pelataan noin klo 16 osallistujien määrästä riippuen.

Turnaus pelataan neljän (4) hengen joukkueissa lohkoittain ja osallistuminen tähän huviin kustantaa 2e/joukkue. Ilmoittautuminen aukeaa NYT ja sulkeutuu 20.1. klo 23.59. Joukkueen kapteeni ilmoittaa koko joukkueen ja saa myöhemmin lisäinfoa peliaikatauluista ja osallistumismaksun maksamisesta. Mikäli koronatilanteen vuoksi osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, valitaan joukkueet ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytä siis ilmoittautumislomake mahdollisimman pian!

Paikan päältä löytyy myös perinteiseen tapaan uljas peräkärrysaunamme Tarzan lämmittämässä vilun yllättäessä sekä TEKin makkaraa täyttämässä kurnivat vatsat. Turnauksen voittajalle luvassa huikea palkinto! Lisäksi turnauksessa palkitaan myös paras fuksijoukkue.

Mikäli säännöt eivät ole vielä täysin hallussa, ne voi käydä tarkistamassa täältä.