Kaamossauna

Hiukkasen Kaamossauna saapuu helpottamaan kaamosväsymystä maanantaina 15.11. Teekkarisaunalle! Tule siis paikalle keräämään D-vitamiinia paljusta ja lämpöhoitoa saunasta! Sauna toimii samalla myös Hiukkasen yleiskokouksen jatkoina. Paikalle voi saapua klo 18 eteenpäin ja mukaan tarvitset vain itsesi ja haalarit sekä pyyhkeen!

Tällä kertaa Saunalla testataan uutta saunavuorosysteemiä: klo 19–21 on uikkarivuoro ja klo 21 eteenpäin vapaa vuoro. Uikkarivuorolla saunaan mennään vain uikkareissa ja vapaalla vuorolla sinne voi mennä myös ilman uikkareita. Saunalla on myös tuttuun tapaan myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa käteisellä.

No entäs se Herwantapeli? Kyllä, saunalla on myös mahdollisuus osallistua tuohon hurjaan lautapeliin! Osallistuaksesi tarvitset vain neljän (4) hengen joukkueen ja paljon reipasta pelimieltä. Osallistuaksesi peliin yhden (1) joukkueen jäsenen on ilmoitettava koko joukkue mukaan ja maksettava 40 €:n osallistumismaksu. Ilmoittautuminen tapahtuu Teekkarisaunalla heti saunan alettua eli klo 18 ja suosittelen olemaan ajoissa paikalla! Itse pelit alkavat noin seitsemän aikoihin.

Nähdään saunalla! Katso myös saunan Facebook-tapahtuma tästä.