Kevätsauna goes rastikierros

*insert lintujen laulua ja lumisadetta*

Vaikka kevät on jo täällä, tuntuuko silti, että siitä puuttuu vielä jotain? Kaipaatko vaihtelua Zoomista? Vastauksena näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin Hiukkanen järjestää Kevätsaunan!

Tänä vuonna Kevätsauna toteutetaan etäohjattuna ja itsenäisenä rastikierroksena! Kerää siis 2-4 henkilön joukkue ja lähde kiertämään Hervantaa keskiviikkona 7.4. tai torstaina 8.4. klo 16 eteenpäin. Tapahtuma pyritään toteuttamaan mahdollisimman koronaturvallisesti. Joukkueiden lähtö porrastetaan ja tarpeen vaatiessa jaetaan useammalle päivälle. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet sekä joukkueen kierrospäivä ja lähtöaika lähempänä tapahtumaa.

Rastikierros toimii siten, että joukkueet saavat rastin ohjeet ja vihjeet seuraavan rastin sijaintiin Telegramissa. Osallistuminen ei vaadi siis muuta kuin muutaman kaverin, yhden toimivan kännykän ja jalat, joilla jaksaa kävellä rastien välillä. 😀

Ilmoittautuminen tähän huikeaan spektaakkeliin aukeaa maanantaina 29.3. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 4.4. Ilmolinkki ilmestyy Hiukkasen tiedotustg:een ja Facebook-tapahtumaan lähempänä. Riittää, että yksi henkilö ilmoittaa koko joukkueen. Ilmoittautumisen yhteydessä tullaan kysymään myös ensisijainen toive, kumpana päivänä rastit haluaa kiertää.

TL;DR
Mitä? Hiukkasen koronaturvallinen Kevätsauna-rastikierros
Milloin? 7.4. tai 8.4.
Mitä maksaa? Ei mitään!
Miksi? Rastikierros best!

Jos on mitään kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä! (TG: @iisailona tai @estellanowa)