Mentorointiworkshop

Oletko aina miettinyt miten siellä työelämässä selviääkään ja millaisilla taitoja siellä vaaditaan? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Hiukkasen mentorointiworkshoppiin, jossa killan alumnit tulevat jakamaan kokemuksiaan ja hyödyllisiä (työ)elämässä opittuja taitojaan opiskelijoille! Tapahtuma järjestetään perjantaina 19.11., ja tarkka kellonaika sekä paikka tarkentuvat myöhemmin, mutta kalenteriin kannattaa jo nyt varata muutama tunti workshoppailua alumnien kanssa tuona päivänä. Tarkempi paikka ja aika kerrotaan workshopin Facebook-tapahtumassa.

Tapahtumaa sponsoroi Accenture, ja koko workshop polkaistaan käyntiin Accenturen asiantuntijan pitämällä tiukkaakin tiukempia työelämävinkkejä sisältävällä luennolla, minkä jälkeen päivää jatketaan noin puolentoista tunnin mittaisella workshopsessiolla!

Jotta tapahtumasta saataisiin mahdollisimman hyödyllinen opiskelijoille, voivat opiskelijat jättää ehdotuksiaan käsiteltäviksi aiheiksi täällä. Samalla lomakkeella voi myös ilmoittaa alustavan kiinnostuksensa osallistumiseen, vaikka ei mieleen kysymyksiä nousisikaan. Vastaathan kyselyyn viimeistään 7.11. mennessä!

Nähdään workshopissa!

TL;DR:
Mitä? Mentorointiworkshop
Milloin? 19.11. noin klo 14
Missä? Koululla, tarkka paikka tarkentuu myöhemmin
Miksi? Tarjolla huikeita vinkkejä (työ)elämään suoraan alumneilta ja Accenturelta sekä Accenturen tarjoamat herkut