Talviurheilupassi

Helisevää helmikuuta kaikille!

Pihalla on ollut jo moneen otteeseen mitä mahtavimpia säitä, ja nyt on aika nauttia niistä, nimittäin Talviurheilupassin muodossa!

Kahden viikon ajan 22.2.-7.3.2021 on sinulla mahdollisuus päästä itsekseen kokeilemaan erilaisia talviurheilulajeja. Passin voit suorittaa yksin tai ryhmissä. Kuitenkin ryhmän tulee pysyä samana koko passin suorittamisen ajan.

Kuinka pääset mukaan suorittamaan talviurheilupassia?

Valitse seuraavalta listalta mieleinen tehtävä ja tee se. Muista ottaa kuva itsestäsi tehtävää suoritettaessa, sillä käytät sitä todisteena omasta talviurheilusuoritteestasi. Formsiin vastataan vain kerran. Eniten leimoja kerännyt voittaa huikean palkinnon, joka paljastetaan myöhemmin! Tasapistetilanteissa palkinto arvotaan eniten pisteitä keränneiden kesken. Jos haluat lainata killan kyykkäsetin talviurheilupassin suorittamista varten, niin kysäise joltain Hiukkasen hallituslaiselta apua!

Muutamia lajeja pääsee kokeilemaan Hiukkasen Ulkoliikunnassa tiistaisin ja torstaisin! Ensi viikon tiistaina 23.2. luvassa hankipallon peluuta klo 16 ja torstaina 25.2. järjestetään retkiluisteluretki Näsijärven jäälle. Luisteluretkestä lisäinfoa myöhemmin, mutta ottakaa jo päivämäärä ylös!

Tästä linkistä voit vielä liittyä Hiukkasen Urheilu Telegram-ryhmään, jossa lisäinfoa aina ulkoliikunnasta. Loistava kanava myös kysellä seuraa passin suoritukseen!

Talviurheilupassin lajit:
1. Luistelu
2. Hiihto
3. Pulkkamäki
4. Kyykkä
5. Lumisota
6. Lumiukon tekeminen
7. Lumienkelin tekeminen
8. Vuorenvalloitus
9. Pilkkiminen
10. Lenkki talvisessa maisemassa
11. Saunominen
12. Hankipallo
13. Avanto
14. Laskettelu