Hiukkasen hallitushalukkaita vuodelle 2021

On taas se aika vuodesta, kun jännitys tiivistyy ja on aika paljastaa itsensä ilmiantaneiden hallitushalukkaiden henkilöllisyydet. Kuten edellisinäkin vuosina, niin myös tänäkin vuonna on ennätysmäärä hakijoita Hiukkasen hallitukseen. Tästä julkaisusta pääset tutustumaan puheenjohtajahakijoihin sekä tietoosi tulee myös kaikki muutkin hakijat nimeltä. Puheenjohtajahakijat haastattelevat kaikki hakeneet omalla ajallaan, mutta juuri sinä pääset tutustumaan heihin Hiukkasen vaalipaneelissa keskiviikkona 11.11. klo 16 alkaen Kampusareenan auditoriossa. Järjestys on pyritty laittamaan hakijan haluaman pestin mukaan, jotta saadaan selvempi kuva keitä mihinkin pestiin on hakenut.

Hallituksenmuodostaja- eli puheenjohtajaehdokkaita

Milka-Maarika Salo

Moikka kaikille! Olen Milka, neljännen vuoden Hiukkanen ja uusi hallituksenmuodostaja- sekä puheenjohtajaehdokas. Opiskelen pääaineenani kemiaa ja sivuaineena ainakin matematiikkaa ja näyttää siltä, että myös fysiikkaa. Tarkoituksena on lukea opettajan pedagogiset ensi syksynä aloittaen. Olen kotoisin maalta ja luonto onkin ihan mahtava juttu, jonne välillä täältä Tampereelta kaipailen. Vapaa-ajallani vietän aikaa kiltahuoneella, kokkailen, hengailen kavereiden kanssa ja yritän harrastaa erimuotoista liikuntaa.

Oma hiukkasaktiiviurani alkoi ilmeisesti varsin perinteiseen tapaan; vanhempi tieteenharjoittaja tuli vuosijuhlien pääjuhlan jälkeen rekryämään: ”Sä Milka haet muuten ensi vuoden emännäksi”. Tästä seurasi lyhyt keskustelu, jonka pääkohdat ovat hieman jo hämärtyneet. Olen kuitenkin jo pienenä oppinut tekemään niin kuin vanhemmat ja viisaammat ohjeistavat, joten vuonna 2019 toimin Hiukkasen hallituksessa emäntänä. Tykäistyin hallitustoimintaan ja hyvänä jatkona emännän pestille koin kiltamestarin pestin, jossa olen toiminut kuluvan vuoden 2020. Jo vuoden alussa pohdin, että myös puheenjohtajan pesti saattaisi tulevaisuudessa kiinnostaa minua ja olenkin toiminut kiltamestarin pestin ohessa myös varapuheenjohtajana Matin apuna. Erilaisten lappusten, lippusten ja hakemusten täyttely on siis jo tuttua. Puheenjohtajan pesti on se, johon ensi vuonna haluan.

Pidän itseäni sosiaalisena, helposti lähestyttävänä ja jämptinä. Uskallan sanoa oman mielipiteeni, mutta tahdon kuulla myös muita näkemyksiä ja uusia eriäviä näkökulmia. Hiukkanen on lähellä sydäntäni ja haluaisin puolestani olla osana jatkamassa ja edelleen kehittämässä meidän toimintaamme yhä vain parempaan ja avoimempaan suuntaan.

Hallitusehdokkaita

Hallitusehdokkaat on esitelty muodossa nimi ja ehdokkaan hakema pesti:

NimiHaettu pesti
Jussi KelavuoriYritysvastaava
Samu SalkoXQrsiovastaava
Katariina KylämäkiTapahtumavastaava
Tuomas PihlavaTapahtumavastaava
Heidi MattilaSihteeri
Mira SäeSihteeri
Kalle LehtolaRahastonhoitaja
Sini SarkolaOpintovastaava
Thao Mi RintalaKiltamestari
Sami MäkipääIsäntä
Samuli AerikkalaFuksivastaava
Lauri AhlqvistFuksivastaava
Suvi HoppuFuksivastaava
Heini PitkärantaFuksivastaava
Matias RautanenFuksivastaava
Roope SalonenFuksivastaava
Iisa AromäkiEmäntä