Hiukkasen hallitushalukkaita vuodelle 2022

Taas on sen aika – hallitushalukkaat Hiukkasen hallitukseen vuodelle 2022 ovat tässä! Tässä julkaisussa pääset tutustumaan puheenjohtajahakijoihin, sekä tietoosi tulee myös muutkin hallitukseen hakeneet nimeltä. Puheenjohtajahakijat haastattelevat kaikki hakeneet omalla ajallaan, mutta juuri Sinä pääset tutustumaan upeisiin hallitushakijoihimme Hiukkasen vaalipaneelissa keskiviikkona 10.11. klo 16.00 Kampusareenan auditoriossa. Siellä nähdään!

Hallituksenmuodostaja- eli puheenjohtajaehdokkaita

Kalle Lehtola

Heipä hei!
Olen Kalle, kolmannen vuoden hiukkanen fysiikan pääaineella, joka olisi kiinnostunut toimimaan Hiukkasen hallituksen puheenjohtajana vuonna 2022. Joo oo, kun parisen vuotta sitten aloitin opiskelut Hiukkasella, enpä olisi uskonut ikinä sanovani noita sanoja. Pikkuhiljaa kuitenkin järjestötoiminta alkoi vetämään enemmän ja enemmän puoleensa ja nyt olenkin innostunut puheenjohtajan pestistä enemmän kuin mistään aikaisemmasta.

Oma järjestöurani alkoi nakkifuksin pestillä 2019. Tämän jälkeen päädyinkin rahiksen avun kautta rahastonhoitajaksi ja varapuheenjohtajaksi. Näiden lisäksi olen pyrkinyt auttamaan muitakin esimerkiksi nakkeilemalla fuksiviikonlopussa, leikkimällä tarzantoimaria tai siivoamalla saunaa kolmen aikoihin yöllä. Toimin myös toisen opiskeluvuoteni aikana tuutorina. Hiukkasen lisäksi olen myös TREYn edustajistossa, jossa olen toiminut edustajistoryhmämme ”puheenjohtajana” sekä hallintovaliokunnan varapuheenjohtajana. Kaikissa pesteissä pyrin parantamaan jotakin tai tekemään homman helpommaksi seuraavalle edes pienillä teoilla, kuten päivitetyillä ohjeilla tai luomalla valmiita pohjia eri asioihin.

Tulevana vuonna mielestäni tärkeimpiä teemoja ovat strategian tekeminen, TaSciEnin kiltautuminen sekä (toivottavasti) paluu normaaliin koronan jälkeen. Hiukkasen on kiltanakin hyvä pohtia mitä perinteitä halutaan säilyttää ja mitä voidaan korvata uusilla. Kaikkiin teemoihin tarvitaan useamman sektorin panosta. Näiden lisäksi on myös pienempiä tavoitteita, kuten hiukkasen parempi budjetointi tämän vuoden tietojen perusteella. Lisäksi on hyvä pitää silmät auki koko ajan ja olla valmiina kehittämään toimintaa entistäkin paremmaksi.

Asustelen tällä hetkellä Annalassa, mutta muhun saattaa törmätä melko useinkin Hiukkasen kiltahuoneella tuijottamassa laskareita tai valittamassa kuinka typerää shakki on. Järjestötoiminnan lisäksi tykkään salilla käymisestä ja muustakin urheilusta, mainittakoon tällä hetkellä pingis. Koen olevani oikea henkilö Hiukkasen puheenjohtajaksi persoonani, kokemukseni ja erityisesti motivaationi takia. Vaikka opiskelenkin ”vasta” kolmatta vuotta, olen kerennyt nähdä esimerkiksi useamman puheenjohtajan toimintaa ja pyrkinyt oppimaan siitä. Toivottavasti oma innostukseni Hiukkasen toimintaa kohtaan välittyy myös teille!

Jos tulee mitään kysyttävää, niin vastaan mielelläni @pahis

Hallitusehdokkaita

Hallitusehdokkaat on esitelty muodossa nimi sekä haettu pesti. Ehdokkaat on järjestyksessä haetun pestin mukaan, jotta saadaan selvempi kuva tiettyyn pestiin hakeneista.

NimiHaettu pesti
Vilhelmiina RannikkoSihteeri
Laura SammalistoSihteeri
Teresia StrandénSihteeri
Jussi KoskinenRahastonhoitaja
Salla PartanenXQ-vastaava
Leevi MalinFuksivastaava
Heidi MattilaFuksivastaava
Mea NevanrantaFuksivastaava
Samuli RantoFuksivastaava
Mira SäeFuksivastaava
Thao Mi RintalaKiltamestari
Heini PitkärantaKopovastaava
Mari MuurmanTapahtumavastaava
Tuomas HaatajaTarzanvastaava
Anna-Maria KervinenVirkistysvastaava
Anni SavolainenYritysvastaava