Tervetuloa fuksi!

Onnittelut sinä Hiukkasen uusi opiskelija! Mahtavaa saada sut opiskelemaan just meille!

Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle ovat fuksi-ihmisenne Samuli Aerikkala, Mikko Savisaari ja Matias Rautanen. Heidän tehtävä on varmistaa, että ensimmäisestä opiskeluvuodestasi (=fuksivuodestasi) tulee elämäsi paras vuosi! Fuksi-ihmiset opastavat ja perehdyttävät uudet fuksit teekkariuden ja Hiukkasen saloihin yhdessä tuutoreiden kanssa. Tuutoriparien terveiset voit lukea nettisivuilta Fukseille-osiosta löytyvästä Fuksiliaanista. Fuksiliaani on kiltamme nettijulkaisu, jossa kerrotaan uusille opiskelijoille killan toiminnasta, opiskelusta, tapahtumista ja ihmisistä toiminnan takana. Kaikki fuksiliaanin julkaisut löytyvät myös Instagramista @hiukkanenry!

Tulevan vuoden aikana pääset tutustumaan teekkarikulttuuriin ja sen sisältämiin monenmoisiin tapahtumiin: sitseihin, saunoihin, kyykkään ja excursioihin. Tapahtumalistaa voisi jatkaa loputtomiin! Fuksivuosi tulee huipentumaan legendaariseen Teekkarikasteeseen, joka suoritetaan Wappuna 2022.

Elämäsi eeppisin vuosi starttaa maanantaina 23.8. orientaatioviikolla, jolloin saat kattavan infopläjäyksen yliopistomaailmasta ja pääset hengailemaan tutoreiden ja muiden fuksien seurassa. Lopullinen ohjelma tarkentuu valitettavasti vasta syssymmällä, mutta infoa siitä seuraa myöhemmin. Nähdään siis syksyllä!

Kannattaa myös kurkata vinkit uudelle opiskelijalle. Näiden lisäksi kannattaa tutustua yliopiston omiin uuden opiskelijan ohjeisiin, mutta ei hätää, kaikesta kerrotaan vielä useaan kertaan. Liity myös fuksien yhteiseen Facebook-ryhmään, jonne tulee tietoa mm. tapahtumista!