DI-valmennuskurssi

Tällä sivulla on tietoa Hiukkasen järjestämästä DI-valmennuskurssista. Sivun tiedot koskevat kurssia, joka järjestettiin keväällä 2022.

Sinustako diplomi-insinööri? Valintakoevalmennusta kohtuuhintaan!

Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen tarjoaa DI-valmennuskurssin keväällä 2022 vain 50 € hintaan!

Seuraavat tiedot liittyen kurssiin:

  • Kurssilaisille jaetaan Hiukkasen opiskelijoiden kokoamat laajat laskuharjoitustehtäväpaketit, jotka käsittelevät monipuolisesti kutakin aihetta. Tehtäviä on tarjolla sekä matematiikasta, fysiikasta että kemiasta. Tehtäviin saa myös malliratkaisut.
  • Lisäksi tarjolla on harjoitusvalintakoe, joka mukailee oikean DI-valintakokeen rakennetta.
  • Maalis- ja huhtikuun aikana luodaan myös uusia tehtäviä sekä korjaillaan vanhoja. Kaikki materiaali on viimeistään valmiina 1.5.2022.
  • Opiskelijoilta tullaan kyselemään ilmoittautumisen yhteydessä halukkuutta osallistua etänä kyselytunneille, missä kurssilaisten on mahdollista saada apua ja neuvoja laskuharjoituksiin tai pääsykokeisiin valmistautumiseen liittyen.

Kurssilla ei siis ole varsinaista opetusta, vaan se perustuu pitkälti tehtävien tekoon. DI-valmennuskurssi onkin todella hyvä tuki itsenäiselle opiskelulle, sillä se luo hyvän rytmitetyn rutiinin valintakokeeseen valmistautumiseen.

Kurssia vetää teknis-luonnontieteellisen ja DI-opettajalinjan fysiikan, matematiikan ja kemian opiskelijat.

Pääset ilmoittautumaan kurssille tästä!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi maksuohjeet ja kun maksu on tarkistettu, saat kurssin materiaalin käyttöösi.

Tervetuloa kurssille!

Jos sinulla on mitään kysyttävää valmennuskurssista, olethan yhteydessä di.preppi(at)gmail.com!