Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Tietoa vaikutusmahdollisuuksista

Seuraavassa on listattuna kiltamme eri toimialueita. Lisäksi jokaisessa osiossa on hieman kerrottu, millaista yhteistyötä on mahdollisuus sillä alueella tehdä.

Teemme vuosittain kaksi suuremman kokoluokan opintomatkaa. Loka-marraskuussa vietämme kaksi yötä kiertäen Suomea yritysvierailujen ja muihin opiskelijoihin tutustumisen merkeissä. Maaliskuussa käymme yhden yön reissulla muualla Suomessa. Yhteistyön kautta voisimme tulla vierailemaan yritykseenne jollakin matkoistamme. Lisäksi voimme järjestää pienempiä, työ- ja diplomityöpaikkaa etsiville suunnattuja rekrytointimatkoja yritykseenne.

Saunaillat kuuluvat teekkarikulttuuriin tiiviisti. Isompia saunailtoja ainejärjestömme jäsenille meillä on sekä keväällä että syksyllä. Lisäksi järjestämme erilaisia alkoholittomia tapahtumia, kuten peli-iltoja. Tahdomme tarjota yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden tulla kertomaan yrityksensä toiminnasta saunailtoihimme.

Lisäksi Hiukkanen omistaa oman peräkärrysaunan, Tarzanin, jonka seinään on mahdollista saada yrityksesi mainos. Tästä lisätietoa täältä.

Korkeakoulukulttuurin sivistynein ja siistein osa ovat sitsit ja vuosijuhlat, joissa vieraat pukeutuvat parhaimpiinsa ja nauttivat illallista yhteislaulujen ja muun ohjelman saattelemana. Tarkempaa tietoa vuosijuhliemme tukemisesta on täällä.

Hiukkanen liikuttaa aktiivisesti jäsenistöään, ja meillä onkin monia viikottaisia liikuntavuoroja. Lisäksi osallistumme ahkerasti yliopistollamme järjestettäviin turnauksiin.
Mikäli haluatte tukea liikuntatoimintaamme, rahat menevät sekä vuoromaksuihin, uusien välineiden hankintaan, että turnauksien osallistumismaksuihin. Kaikenlaisia turnauksia ja kisoja varten olemme päättäneet hankkia pelipaidat joukkoeemme käyttöön. Paitoihin painattaisimme mielellämme yhteistyökumppaneidemme mainoksia.

Killassamme on nyt toista vuotta myös erillinen kulttuuritoimihenkilön virka. Kulttuuritapahtumiimme kuuluu niin museo-, musiikki- ja teatterivierailuja, sekä oman taiteen tuottamista ja elokuvailtoja. Tukiessanne kulttuuritoimintaa, menevät rahat sekä taiteentuottovälineisiin, kuin kenties lippukulujen osittaiseen kustantamiseen.

Meillä on yliopistomme tiloissa oma ja kodikas tila, jossa voi viettää aikaa luentotauoilla tai hyppytunneilla. Kiltahuoneessa lasketaan kotitehtäviä, käydään katsomassa sähköpostit, tai juodaan kuppi kahvia piristykseksi. Kiltahuoneemme kaipaa myös kehitystä. Tietokoneet vanhentuvat ja muitakin uusia virikkeitä pyritään hankkimaan aina silloin tällöin. Yhteistyökumppanimme saavat kiltahuoneella erinomaisen paikan näkyä opiskelijoiden jokapäiväisessä arjessa.

Mikäli teitä kiinnostaa tukea jotain tiettyä aluetta, on sekin toki mahdollista.

Takaisin yritysyhteistyösivulle