Palaa kohteeseen Yritysyhteistyö

Näkyvyys

Liaani

Kiltalehti-Liaani on Hiukkasten oma lehti, joka julkaistaan kahdesti vuodessa sekä painettuna että sähköisesti. Yrityksenä voit ostaa Liaanista palstatilaa, jota voit hyödyntää niin kesätyöpaikkojen mainostamiseen kuin yritysesittelyjen tai päivän polttavia puheenaiheita käsittelevien artikkelien julkaisemiseen. Liaani on oiva tapa tavoittaa Hiukkasen opiskelijat ja kertoa yrityksestä persoonallisella tavalla.

Haalarimainokset

Yhksi teekkarikulttuurin näkyvimmistä symboleista ovat opiskeluhaalarit, joita käytetään kaikissa opiskelijatapahtumissa. Joka syksy Hiukkasen uudet opiskelijat keräävät tuleviin haalareihinsa yritysten mainoksia, joiden myyntituloilla haalarit kustannetaan. Haalarimainokset ovat yritykselle erinomainen tapa jäädä erityisesti alkuvaiheen opiskelijoiden mieleen.

Tarzan

Hiukkasen vuonna 2011 rakentama peräkärrysauna Tarzan lämmittää teekkareita paitsi killan tapahtumissa, myös useissa koko yliopiston opiskelijatapahtumissa. Yleensä Tarzanilla on 20-25 tapahtumaa vuodessa, ja näiden lisäksi Tarzania vuokrataan säännöllisesti yksityisiin sekä uusiin tapahtumiin. Tarzan on myös perinteinen kastesauna Vappupäivänä, jolloin se sijaitsee Koskenrannassa ja lähes kaikki tuoreet teekkarit lämmittelevät siinä kasteen jälkeen. Viime vuonna Tarzanin suurimmat tapahtumat olivat MM-kyykkä (4000 kävijää eri ainejärjestöistä ympäri Suomea), Fuksikaste (1500 osalistujaa nykyisen Tampereen yliopiston tekniikan alojen killoista) ja Laskiaisrieha (useampi sata osallistujaa eri killoista).

Hiukkasen peräkärrysauna Tarzan fuksikasteessa wappuna 2019.

Sähköpostimainokset

Hiukkasen jäsensähköpostilista on erittäin luettu, kohdennettu ja jäsennelty kokonaisuus 300:lle jäsenelle. Se on tehokas tapa tavoittaa saman alan huippuosaajat yhdellä ilmoituksella. Maksulliset sähköpostimainokset takaavat sähköpostilistan laadun, jäsenistön mielenkiinnon ja vastineen mainostajalle.

Tarjoamme oikeuden tiedottaa kaikissa rekrytoinnin ja markkinoinnin tarpeissa sähköpostilistoillamme, Facebookissa ja Instagramissa vuoden ajan sopimuksen allekirjoituspäivästä tai yksittäisillä viesteillä. Erilliset kohdennetut sähköpostilistat ovat saatavilla fukseille ja alumneille.