Tapahtumat

Orientaatioviikko

Orientaatioviikko on viikko ennen varsinaisten kurssien alkua syyslukukaudella. Orientaatioviikolla pääsee tutustumaan fuksi-ihmisiin ja tuutoreihin, jotka auttavat tutustumaan kampukseen ja antavat vinkkejä tulevaa lukuvuotta varten. Orientaatioviikkoa ei siis kannata missata. Tarkempaa tietoa orientaatioviikon ohjelmasta löydät Fuksiliaanista.

Fuksiviikonloppu

Fuksiviikonloppu on fuksien, tuutorien sekä hallituksen yhteistapahtuma, jossa pääset tutustumaan tuleviin fuksikollegoihisi Tykköön kylätalolla. Tapahtuma kuuluukin fuksivuoden syksyn ehdottomiin kohokohtiin! Perinteiseen tapaan fuksiviikonlopun ohjelmaan kuuluu saunomista, paljussa uiskentelua sekä muuta mukavaa tekemistä. Tätä tapahtumaa et halua missata fuksivuotenasi!SGU

SGU, eli Sauna, Grilli ja Uinti, on kiistellysti Hiukkasen paras tapahtuma. Konsepti on hyvin yksinkertainen – Hiukkasen rakas mobiilisauna Tarzan viedään Suolijärven uimarantaan, jossa lämpimien uimavesien sekä Herwannan parhaiden löylyjen lisäksi tarjolla on grilliherkkuja. Tapahtuma on myös oivallinen mahdollisuus tutustua muihin hiukkasiin esimerkiksi saunalaulujen ja ulkopelien muodossa.

Löyly: https://en.wiktionary.org/wiki/l%C3%B6yly

Saunat

Saunaillat ovat osa perinteistä teekkarikulttuuria. Saunaillassa pääset saunomaan Teekkarisaunalle, eli Mörrimöykylle, jonka löylyistä on päästy nauttimaan jo 30 vuoden ajan. Saunomisen lisäksi saunailloissa on myös muuta tekemistä tarjolla, kuten pelejä sekä rentoa hengailua.

Kesätappo

Kesätappo on kesäisin järjestettävä viikonlopun mittainen mökkireissu. Kesätapossa on luvassa yliopistoystävien tapaamista, rentoa hengailua sekä saunomista. Kesätapossa pääset myös tekemään uusia tuttavuuksia sekä nauttimaan kesästä. Tule siis iloisin mielin mukaan!