Liikunta​

Hiukkasen liikkeelle!

Hiukkanen järjestää jäsenilleen monenmuotoista liikunnallista aktiviteettia ahkeran opiskelun oheksi. Kauttamme pääsee pelailemaan säbää, kokeilemaan uusia eksoottisia lajeja sekä kisailemaan muita ainejärjestöjä vastaan hyvällä mielellä! Alta löytyy tietoa vuoroista sekä infoa uudelle opiskelijalle Tampereen yliopiston liikuntamahdollisuuksista. Tervetuloa mukaan!

Liikunnan Telegram-ryhmä

Hiukkasella on liikunta-aiheinen Telegram-ryhmä, johon voit liittyä pyytämällä linkkiä esimerkiksi hallituksen jäseniltä (linkit poistettu bottien takia). Ryhmässä voi sopia peleistä, turnauksista ja muista liikunta-asioista.


Hiukkasen liikuntavuorot 30.8.2021 alkaen

Liikuntavuoroille ilmoittautuminen on toistaiseksi pakollista vallitsevien rajoitusten vuoksi. Hiukkanen on siirtynyt käyttämään Nimenhuuto-palvelua, ja ohjeet Hiukkasen sivulle liittymiseen löytyvät alta. Bommarin sählykentän henkilörajoitus on 15 hlö/vuoro ja Tamppi Areenan 25 hlö/vuoro. Mikäli vuorolle on jo ilmoittautunut rajoituksen mukainen määrä ihmisiä, on vuoro täynnä.

Voit tallentaa Hiukkasen liikuntavuorokalenterin laitteeseesi painamalla tästä.

Sähly

Sählyvuorot Bommarissa:
Ti klo 16-17 (kenttä 1)
To klo 16-17 (kenttä 1)
Pe klo 18-19 (kenttä 1)

Ilmottautuminen Nimenhuudossa (ohjeet alla), jotta tiedetään vuorolle tulevien pelaajien määrä. Killalta löytyy sählymailoja ja maalinvahdin varusteet (1 kokonainen setti ja toisesta maski, veskan housut ja polvisuojat).

Tamppi Areenan vuoro(t)

Ke 14-15 (lohko 1)

Tamppi Areenan vuorolla voit pelata esimerkiksi sulkapalloa, pingistä, sählyä, futsalia, lentopalloa yms. muita sisälajeja. Ilmottautuminen Nimenhuudossa, josta näet myös osallistujamäärän vuoroille.

Nimenhuuto

1. Mene osoitteeseen https://hiukkanen.nimenhuuto.com/public_join
2. Rekisteröidy, jos sinulla ei ole tunnuksia sivulle
3. Ilmoita, mille vuorolle olet tulossa viimeistään tuntia ennen
4. Jos oletkin estynyt, niin peru ilmottautumisesi viimeistään tuntia ennen vuoroa

Liikuntavuorojen peruutukset ilmoitetaan poistamalla tapahtuma Nimenhuudon kalenterista ja ilmoittamalla Hiukkasen urheilu -Telegram-ryhmässä.

Muuta

Kyykkä
Hiukkasen jäsenistö voi lainata kyykkäsettejä kiltahuoneelta. Hiukkanen järjestää vuosittain tammikuussa Hiukkaskyykän.

SportUni
SportUnin edullisella liikuntamaksulla (noin 80€/lukuvuosi) voit käyttää kolmen kampuksen (Hervanta, TAMK, Keskusta) kuntosaleja, ryhmäliikuntatunteja ja muita liikuntapalveluita. Tamppi Areenalta pystyy esimerkiksi varaamaan itse vuoroja biljardin, beach volleyn, sulkapallon ja tenniksen pelaamiseen. Lisäksi bommarista löytyy tatami, jota voit käyttää aina silloin, kun se ei ole varattu muulle taholle.

SportUnin sivut: https://sites.tuni.fi/sportuni/
SportUnin liikuntatarjonta: https://sites.tuni.fi/sportuni/loyda-lajisi/
SportUnin liikuntakurssit: https://sites.tuni.fi/sportuni/loyda-lajisi/kurssit/
Eri liikuntakerhoja: https://www.turvoke.fi/lajijaostot

Turnaukset
Hiukkanen osallistuu lukuvuoden aikana muiden kiltojen järjestämiin turnauksiin. Turnauksista ilmoitetaan Hiukkasen urheilu -aiheisessa Telegramryhmässä.

Turnaukset, joihin Hiukkanen yleensä osallistuu: TVIK:n lentisturnaus, MIK:n yösähly, Skillan kaukalopalloturnaus, NMKSV:n fudisturnaus, Autek cup, VIP-pesis ja TeLE:n katusähly.

Kysymyksiä tai toiveita?
Ota yhteys liikuntavastaavaamme, yhteystiedot löytyvät Hallitus-sivulta.