Palaa kohteeseen Opintoasiat

Tenttiarkisto

Hiukkasen ja YKIn tenttiarkisto

Tervetuloa Hiukkasen ja YKI:n tenttiarkistoon. Arkistostamme löydät niin perusopintojemme kuin jatkokurssienkin tenttejä useilta vuosilta. Tenttejä voit etsiä suoraan kurssikoodin tai nimen avulla.

Tavoitteenamme on kerätä kattava kokoelma tenttejä nykyisten ja tulevien opiskelijoidemme opintojen tueksi – tee siis sinäkin osasi ja palauta tenttipaperisi kiltahuoneella olevaan tenttienpalautuslaatikkoon tai sähköpostitse kopo-/opintovastaavalle osoitteeseen kopovastaava(at)hiukkanen.fi. Tenttiviikon lopuksi tenttipaperinsa palauttaneista opiskelijoista arvotaan voittaja, jolle on luvassa pienimuotoinen palkinto.

Mikäli tahdot ilmoittaa virheistä arkistossa, tai ottaa yhteyttä aiheeseen liittyvien kysymysten merkeissä, laita sähköpostia kopo-/opintovastaavalle kopovastaava(at)hiukkanen.fi.

Huom! Tenttejä ei välttämättä näy, sillä sivu yrittää hakea ne Hiukkasen vanhalta palvelimelta, mikä toimii vielä http:llä. Tällöin tentit saa näkyviin kun muuttaa osoitteen alun ”https” -> ”http”. Pahoittelut tästä, pyrimme korjaamaan asian!