Opintoneuvoja & koulutusasiantuntija​

Opintoihisi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmakohdissa voit ottaa yhteyttä koulutusasiantuntijaan ja opintoneuvojaan. Teknis-luonnontieteellisen ja matemaattisten aineiden DI-opettajankoulutuksen koulutusasiantuntijana toimii Hanna Lehtelä ja opintoneuvojana toimii Heini Pitkäranta.

Heini auttaa mielellään kaikkia teknis-luonnontieteellisen opintosuunnan opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa oli kyse sitten hopsin tekemisestä, tai esimerkiksi kurssi- tai sivuainevalinnoista. Heinille voi varata ajan varauskalenterin kautta.

Heini päivystää maanantaisin klo 12-16 Konetalossa huoneessa K2204, tiistaisin klo 9-11 Hiukkasen kiltahuoneella SA025 ja torstaisin klo 9-11 YKI:n kiltahuoneella.

Koulutusasiantuntija Hanna taas esimerkiksi vastaa opintojen alkuvaiheen ohjauskursseista, koordinoi opetussuunnitelmatyötä, vie eteenpäin opiskelijapalautetta ja ohjaa opinnoissa. Hannan puoleen voit kääntyä, jos sinulla on kysymyksiä vaikkapa tutkinnon rakenteesta tai sisällöstä, siitä mitä voit opiskella vapaasti valittavina opintoina, aiemmin suoritetuista opinnoista tai pohdit tulevaisuuden suunnitelmiasi. Voit myös kysyä Hannalta, jos et tiedä kenen puoleen asiassasi kääntyä.

Ajanvaraus sekä opintoneuvojalle että koulutusasiantuntijalle tehdään yhteisen ajanvarauslinkin kautta.

Aikaa varatessasi valitse oikea henkilö noudattelemalla seuraavaa (varsin karkeaa) jakoa:
Opintoneuvoja (Heini): esimerkiksi HOPSin tekeminen, SISU-ongelmat, opintojen ajoittaminen, pää- ja sivuainevalinnat
Koulutusasiantuntija (Hanna): esimerkiksi opintojen suunnittelu, opintojen hyväksilukeminen, opinto-oikeuksia tai lisäaikaa koskevat kysymykset

Jos et oikein tiedä, kummalle aika kannattaisi varata, ei se haittaa – tee varaus jommallekummalle. Muista kuitenkin aina kirjoittaa ajanvarauksen lisätietoihin, mistä asioista haluaisit tapaamisessa keskustella. Tämän tiedon perusteella voimme tarvittaessa siirtää ohjauksia opintoneuvojan ja koulutusasiantuntijan välillä. Kysymme toki aina ensin sinulta, sopiiko tämä!

Lisäksi voit ottaa yhteyttä teluko.opiskelu.tau(at)tuni.fi tai henkilökohtaisesti:

Koulutusasiantuntija Hanna Lehtelä
hanna.lehtela(at)tuni.fi
Puh: 050 592 1253

Opintoneuvoja Heini Pitkäranta
tlu-opintoneuvoja(at)tuni.fi
Puh: 050 4731074