DI-preppi

Sinustako diplomi-insinööri?

Teksnis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen tarjoaa nyt DI-preppauskurssin materiaalinsa itseopiskelupaketiksi pääsykokeita varten vain 50 € hintaan! Ilmoittaudu tämän linkin avulla mukaan. Materiaalit ovat vuoden 2021 preppauskurssin tehtäväpaketteja.

Alta löydät tarkemman infon, mitä kurssimme materiaalit sisältävät sekä opiskelusuunnitelman keväältä 2021.

Pääsykoepreppausta kohtuuhintaan!


Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen järjestää keväällä 2021 DI-pääsykokeisiin valmistavan preppauskurssin itseopiskelupakettina. Kurssin kokonaishinta on vain 50 € ja kurssimaksun maksettuasi saat kurssiavaimen kurssialustallemme, mistä kaikki materiaali löytyy. Kurssilaisille jaetaan Hiukkasen opiskelijoiden kokoamat laajat laskuharjoitustehtäväpaketit, jotka käsittelevät monipuolisesti kunkin aiheen pääsykoetasoisilla tehtävillä.

Mallivastaukset laskuharjoituksiin jaetaan oheisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään etänä kyselytunteja, missä kurssilaisten on mahdollista saada apua ja neuvoja laskuharjoituksiin tai pääsykokeisiin valmistautumiseen liittyen.


Kurssilla ei ole varsinaista opetusta, vaan se perustuu pitkälti tehtävien tekoon. DI-preppikurssi onkin todella hyvä tuki itsenäiselle opiskelulle, sillä se luo hyvän rytmitetyn rutiinin pääsykokeisiin valmistautumiseen. Seuraamalla opiskelusuunnitelmaamme ja tekemällä laskuharjoituksia valmistaudut tehokkaasti DI-pääsykokeita varten.

Kurssia vetää teknis-luonnontieteellisen ja DI-opettajalinjan fysiikan, matematiikan ja kemian opiskelijat.

Lisätietoa ja maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille.

Kysymyksiä voi esittää osoitteeseen di.preppi@gmail.com

Heini Pitkäranta
Valmennuskurssitoimari