Opiskelijoille​

Mitä me teemme

Hiukkasen yritysyhteistyön tärkein tavoite on auttaa jäseniämme työllistymään ja luomaan kontakteja yritysmaailmaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme yhteistyötä yritysten kanssa. Pyrimme löytämään juuri meidän alaamme opiskeleville sopivia yrityksiä ja toimimaan opiskelijoiden ja yritysten rajapinnassa, jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus löytää kiinnostava urapolku!

Hiukkasen yritysyhteistyö ei ole puhelinmyyntiä. Soittaessa yritykseen emme pyri myymään, vaan ratkaisemaan yhteistä ongelmaa: Kuinka opiskelijat ja yritykset löytävät toisensa? Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme kehittäneet erilaisia vastauksia…

RekryLAB

Eikö yrityspäivillä ollut taaskaan kuin muutama kiinnostava, oman alan yritys? RekryLABissa on! RekryLAB on Hiukkasen, MIK:in, Bionerin, YKI:in, Skillan ja Biopsin yritystiimien järjestämä messutapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuun puolivälissä. Pyrimme saamaan RekryLABiin mukaan juuri meidän alamme yrityksiä ja tarjoamaan realistisen mahdollisuuden löytää esimerkiksi kesätyöpaikka rekrymessuilta. Järjestelyissä kaivataan monenlaista osaamista julisteiden suunittelusta ja messulehden taitosta aina uusien konseptien ideoimiseen ja arviointiin.

Excursiot

Excursioissa yhdistyy hyöty ja huvi, kun suuntaamme lähemmäs tai kauemmas excubussin kuljettamina, vierailemme mielenkiintoisissa yrityksissä ja pidämme hauskaa.

“Excut on parasta, mitä voi housut jalassa tehdä!” – Teemu Teekkari

Sähköpostimainokset

Joo tiedetään, sähköposti pursuaa jo yli äyräidensä, mutta esimerkiksi työpaikkailmoitusten kannalta meidän rekrysähköposteja kannattaa oikeasti lukea. Yhteistyöyrityksemme maksavat Hiukkaselle saadakseen kertoa omista työpaikoistaan nimenomaan meidän jäsenistöllemme, joten sitä kohdennetumpaa työpaikkaa tuskin löydät vaikka kuinka googlaisit.

… Näiden lisäksi meidän tarjoamme yrityksille mahdollisuuden mainostaa itseään muun muassa Tarzan-mainoksilla, vuosijuhlilla, Liaanissa ja Hiukkasen nettisivuilla.

Mukaan toimintaan?

Yritysyhteistyö on valtavan tärkeää juuri työllistymisen kannalta. Meidän alamme on niin laaja, ja osaamisspektrimme niin leveä, että paatuneinkin pöhisijä joutuu miettimään ihan tosissaan mihin firmaan sitä hakisi töihin.

Toisaalta Hiukkanen on alkanut tehdä yhteistyötä yritysten kanssa toden teolla vasta melko hiljattain verrattuna muihin teekkarijärjestöihin. Monet yritykset, jotka kaipaisivat juuri meidän laisiamme tekijöitä eivät ole yksinkertaisesti kuulleet meistä, joten Hiukkasen mainostaminen on yksi prioriteeteistamme.

Viimeiseksi mainittakoon, että yritykset maksavat yhteistyöstä kanssamme. Nämä rahat ovat Hiukkaselle merkittävä tulonlähde, eikä killan toiminta olisi mahdollista nykymuodossaan ilman yritysyhteistyötä.

Selvä, saitte ylipuhuttua. Miten pääsen mukaan?

Yritystiimi koostuu yritysvastaavasta, vaihtuvasta määrästä yritystoimihenkilöitä sekä vielä vaihtuvammasta määrästä yritystiimiläisiä. Vastaava ja toimihenkilöt ovat Hiukkasen hallituksen jäseniä, mutta yritystiimiläiset eivät. Yritystiimiläisenä onkin helpointa tutustua yritysyhteistyöhön ja tehdä niin paljon kuin itselleen sopii.

Ole yhteydessä yritystiimiin, yhteystiedot Hallitus-sivulla!