Tapahtumat​

RekryLAB

RekryLAB on poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma, joka kokoaa teknis-luonnontieteellisen, materiaalitekniikan, ympäristö- ja energiatekniikan, sähkötekniikan, sekä biotekniikan ja -teknologian opiskelijat ja yritykset yhteen.

Messutapahtuma järjestetään Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella ja se antaa avaimet kovimpien tekniikan osaajien tapaamiseen. Vuosittain vaihtuva jatkotapahtuma taas mahdollistaa aivan uudessa valossa opiskelijoille näkymisen.

Tapahtuma järjestetään vuosittain tammikuun puolivälissä. Tule mukaan rekrymessuille, joissa opiskelijat eivät vain keräile kyniä!

Excursiot

Usein paras tapa näyttää mitä yritys oikeasti tekee on kutsua opiskelijat paikan päälle katsomaan! Hiukkanen järjestää ympäri Suomea ja mahdollisesti ulkomaille suuntautuvia retkiä, joiden aikana opiskelijamme voivat tulla vierailemaan teidän luoksenne. Kotikenttäetu mahdollistaa paitsi paremman ja yritysesittelyn, myös helpottaa suuresti henkilökohtaisen suhteen luomista opiskelijoihin!

Yrityssaunat

Jokainen teekkari rakastaa saunomista ja rentoa illanviettoa. Yrityssauna yhdistää työn ja huvin mukavassa ympäristössä, jossa voitte esimerkiksi esitellä yritystänne tai järjestää mukavaa toimintaa, jonka avulla pääsette paremmin tutustumaan opiskelijoihimme. Yrityssaunoja voidaan järjestää Teekkarisaunalla Tampereen Hervannassa, tai voimme tulla mahdollisesti teidän tiloihin.

Vuosijuhlat

Hiukkasen vuosijuhlat tarjoavat yritykselle näkyvyyttä opiskelijoille erittäin tärkeässä ja arvokkaassa juhlassa. Yritysedustajalle se on erinomainen tapa verkostoitua ja luoda arvokkaita kontakteja opiskelijoiden kanssa.

Vuosijuhlamme tarjoavat mahdollisuuden esimerkiksi juhlapuheen pitämiseen tai lahjan luovuttamiseen, jotka ovat erinomaisia tapoja antaa kasvot yritykselle. Sponsorointimahdollisuuksia ovat myös pääruoan, kuljetuksien tai juhlapaikan tarjoaminen.

Orientaatioviikko ja fuksiviikonloppu

Orientaatioviikko on intensiivinen ryhmäytymis- ja johdatusviikko yliopisto-opintoihin uusille opiskelijoille joka syyslukukauden alussa. Orientaatioviikolla opiskelijoille järjestetään runsaasti iltaohjelmaa, johon yrityksellä on mahdollisuus osallistua esimerkiksi tarjoamalla ruoat. Uusille opiskelijoille on mahdollista sponsoroida myös opiskeluvälineitä ja kirjoja.

Fuksiviikonloppu on kaksi päivää kestävä tapahtuma, joka järjestetään perinteisessä majoituspaikassa luonnon läheisyydessä syyslukukauden alussa, ja sen tarkoitus on ryhmäyttää uusia opiskelijoita ja esitellä muun muassa laitoksen tutkimusryhmiä. Yrityksen on mahdollista osallistua tapahtumaan esimerkiksi tarjoamalla kuljetukset majoituspaikkaan tai fuksiviikonlopun ruoat opiskelijoille.

Vastineeksi tarjoamme sponsoriyritykselle näkyvyyttä esimerkiksi yrityksen logon tai esittelykalvon muodossa tapahtumassa valkokankaalla.