Pärinämaistit

Juuh, elikkäs töttöröö! Kaikki tietävät, miltä viinet ja kalija maistuvat, mutta kukaan ei ole ajatellut kansakuntamme tulevaisuutta, eli jonneja. Täten Tampereen Teknillisen Yliopiston Manuaalinen Illuminati järjesti Herran vuonna 2000+15 pärinämaistit Hiukkasen Rankka-XQ:lla. Tarkoituksena oli siis maistella erilaisia energiajuomalajikkeita ja arvostella niitä mahdollisimman kattavasti.

pärinä

Aloitimme maistit ostamalla erilaisia energiajuomia eri kaupoista saadaksemme mahdollisimman laajan otannan maisteihimme. Loppujen lopuksi maisteille osallistui 18 eri pärinää. Pärinöiden suuresta määrästä johtuen maistit jouduttiin jakamaan kolmelle päivälle, että ei kävisi kuin Viljamin veljelle.

Maistit aloitimme menomatkalla Ouluun. Kellään ei ollut kongoa, joten maistit etenivät hilpeissä tunnelmissa. Maistit alkoivat manuaalisin energiajuomin, ja excursiotunnelma latistui paskojen makujen Johosta. Lohtua loi kumminkin tieto siitä, että pahan maun sai huuhdottua kalijalla, joka onneksi oli käden ulottuvilla. Ensimmäisen päivän kohokohtina ovat muunmuassa:

R20: ”Just add pärinä”,

Monster: ”± Manuaalinen”,

Rockstar Lime: ”Pärinää ei ole” ja

Red Devil: ”Ei sovi peruspärinöitsijälle”.

parinamaisti1
Toinen päivä aloitettiin nostalgisella Mad Crocilla, mutta aloittaminen oli hankalaa johtuen yleisesti vallitsevasta manuaalisuudesta. Maistit jatkuivat ympäri Oulua mm. yliopistolla ja Tietomaassa. Toisen päivän kohokohtia:

Rodeo: ”Pullo suoraan pehmiskoneesta”,

Powerking: ”Darranystyröitä hivelevä”,

Mad Croc: ”good shit right there” ja

Red Bull: ”- Vettel”.

Red Bullin ja muiden taikajuomien siivittämänä jätimme ennakkosuosikit viimeiselle päivälle.

parinamaisti2
Excursion kolmantena päivänä darrakonsentraatio saavutti saturaatiopisteen ja maisteja jouduttiin lykkämään parilla päivällä eteenpäin. Kun kibu vihdoin poistui kehosta ja muumit palasivat laaksoon oli aika jatkaa maistelua. Tästä päivästä kehkeytyikin maistien pääpäivä. Tänä päivänä ratkaistaisiin myös aikojemme alussa syntynyt kysymys: Kumpi voittaa? MF vai ES. Jumalten juomia kompensoidaksemme maistelimme myös kahta muuta _arvoisempaa pärinää. Keskustelua herättäneitä agendoja:

Rockstar: ”Toksinen haju. Spraymaalin makuinen”,

Teho Hullu Omena: ”Kaikkea tapahtuu paljon ja äkkiä. Mansikkaeskimo”,

MegaForce: ”Pärinällä leikittelevä. Tölkki ei tiedä mitä se on” ja

ES: ”Elämän eliksiiri. Pärisee vitusti suussa. Manuaalinen halpa. Hajussa maalia”.

IMG_2989
Pärinämaistien top5:
1. ES
2. Battery
3. Red Bull
4. MegaForce
5. Mad Croc

We thank. ∇

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *