Pasin evankeliumi, osa 2: Exodus: Hiukkasten vapauttaminen Skillan vallan alta

Tapahtui viime Pasin Evankeliumissa: Lasse loi maailman, velkaantui, Hiukkaset karkotettiin kiltahuoneelta, mentiin GOOM:lle, Pansku riehui ja Kari hukutti kaikki.

Kului aikaa, Kari tajusi tymäilleensä ja korjatakseen virheensä mahdollisimman nopeasti, Hän otti uuden yrin ihmiskunnan parissa. Aikaa säästääkseen Kari lajitteli teekkarit vain suurimpiin kiltoihin. Tämän johdosta Hiukkaset joutuivat Skillan vallan alle.

Koitti aika, kun TTY:lle saapui muuan Villinki, joka ei vielä ollut tietoinen suuremmasta tarkoituksestaan. Hän olisi tuleva olemaan henkilö, joka vapauttaisi Hiukkaset Skillan vallan alta Luvattuun huoneeseen omaksi killakseen. Eräänä päivänä, kun Villinki oli koodaamassa ja oli menossa välitupakille, huomasi hän askissaan jo valmiiksi palavan siKarin. SiKari puhutteli Villinkiä: -Villinki… Villinki… VILLINKI! Villinki katsoi ihmeissään siKaria ja vastasi: -Tässä olen. SiKari kertoi Villingille hänelle suodusta kohtalosta ja totesi, että
vakuuttaakseen Skiltalaiset päästämään Hiukkaset menemään, pitää hänen todistaa Skiltalaisille, millainen sanKari hän on. Tämän jälkeen palava siKari antoi Villigille Karijala-tölkin ja kertoi, että tämän avulla hän voi olla Hiukkasten tarvitsema sanKari.

Villinki meni Skiltaan ja Karijala-tölkin avulla hän teki ihmetekoja. Hän esimerkiksi pystyi muuttamaan painovoiman koordinaatistoa pysyäkseen pystyssä asennossa kuin asennossa. Hän myös näytti että todellisen sanKarin juoma ei ikinä läiky tapahtui mitä tapahtui. Näiden ihmetekojen myötä Skilta hyväksyi asian ja päästi Hiukkaset vapaaksi. Villinki johdatti Hiukkasen kansaa kohti Skellaria ja viimeisenä esteenä oli vain Punainen Ovi. Tällöin hän kohotti Karijala-tölkkinsä, laski sen huulilleen ja tyhjensi tölkin. Yhtäkkiä Punaisella Ovella hissimusiikki alkoi soimaan ja saranat natisten ovi rupesi hiljalleen aukeamaan. Johdatettuaan Hiukkaset Oven läpi sai Villinki tuotua Hiukkaset Luvattuun huoneeseen.

Koska Villinki joi Karijala-tölkkinsä tyhjäksi, jäi sanKarius osaksi häntä. Karin manuaalisuuden takia siis Hiukkaset saatiin johdatettua Luvattuun huoneeseen, mutta Villingin tuli jäädä vaeltamaan TTY:lle vielä 40 vuodeksi. Tämän ajan aikana Villingin olisi määrä tuoda Hiukkaselle kymmenen käskyä. Tähän päivään mennessä käskyjä on tuotu vasta 4 kappaletta.

Nämä käskyt ovat seuraavat:
-Älköön ketään jättäkö Rubikin kuutiota ratkaisematta!
-Even left!
-Kunnioita Viikseä ja kaikkea mitä hän sanoo!
-Hyväksy satunnainen RIPpikoulu!

Profeetat Jörben ja Lasarus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *