PJ-palsta 1/2017

Heissulivei!

Olen Joni ”Joni” Heikkilä ja toimin tänä vuonna Hiukkasen PUHEENJOHTAJANApjKuva! Tässä on nyt kohta kaksi kuukautta tullut leikittyä puheenjohtajan hommia ja välillä on ollut erittäinkin hektistä. Hiukan yllättikin, miten paljon puheenjohtajan hommaan saa käyttää aikaa (vaikka Jönsse yritti kovasti varoitella, mutta enhän mä sitä uskonut). Vaikka kiirettä on pitänyt ja aika on mennyt vähän turhankin nopeasti, niin hauskaa on ollut.

Kevään aikana olisi tarkoitus tehdä kaikkea hauskaa, ehkä isoimpana projektina olisi ryTTYYntyminen. Tähän asti Hiukkanen on ollut TTYY:n alayhdistys eli rekisteröimätön yhdistys. Nyt Tampere3:n takia TTY:llä kerhojen ja kiltojen täytyisi rekisteröityä. Osana tätä projektia on uusien sääntöjen laatiminen Hiukkaselle. Uudet säännöt hyväksytään (toivottavasti) kevätyleiskokouksessa. Tämän jälkeen pidetään kahden viikon päästä uusi yleiskokous, jossa uudet säännöt hyväksytään lopullisesti. Sitten voidaan lähettää PRH:lle hakemusta vetämään ja (toivottavasti) ennen kesää ollaan virallisesti Hiukkanen ry. Käytännössähän ryTTYYntyminen ei tule juurikaan vaikuttamaan meidän toimintaan, mutta viimeistään syksyllä nähdään kuinka hommat alkavat rekisteröitynä yhdistyksenä rullaamaan.

Lisäksi tänä vuonna tarkoituksena on kiinnittää erityisen paljon huomiota yritysyhteistyöhön ja siihen liittyvään toimintaan. RekryLAB oli (ainakin minun mielestä) onnistunut tapahtuma, joka osoittaa että myös meidän killalla on mahdollisuus vakavasti otettavaan yritysyhteistyötoimintaan.

Muistakaa myös että hallitus on täällä palvelemassa jäsenistöä! Vaikka hallituksen linja onkin varmasti aina paska, kannattaa sitä palautetta antaa kuitenkin aina kun tulee jotain kehitettävää. Palautetta voi antaa ihan henkilökohtaisesti tai jättäkää palautteenne kiltahuoneen palauteboksiin (jos joskus muistan vielä katsoa sen ennen kokousta).

Toivon kaikille hauskaa kevättä ja etenkin Wappua!

Joni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *