Horoskooppi

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Missä huoneessa Kuu on? Oletko hävittänyt omat tähtikarttasi? Ei hätää Hiukkasen astrologiaan perehtyneet ovat tulkinneet tähtikarttojaan, laskeneet planeettojen välisiä kulmia ja ennustaneet tulevaisuutta puhtaasti arvaamalla. Horoskoopeittain järjestellyt ennusteet ja neuvot tulevaisuuden varalle on listattuna tässä jutussa, jotta jokainen meistä pystyisi päättämään tenttiviikolla aamuisin, kannattaako sängystä nousta ollenkaan.

Vesimies 20.1.-18.2.
Elämäsi hymyilee sinulle, joten sinulla on varaa jakaa positiivisuutta muillekin. Raha-asiasi ovat kuitenkin hieman retuperällä, mutta alkuvuosi tuo niihin helpotusta yllättävällä tavalla.

Kalat 19.2.-20.3.
Tänä vuonna sanonta ”Vuotta vanhempi ja viisaampi” pitää sinun kohdallasi todellakin paikkansa. Muista käyttää järkeäsi myös ihmissuhteissa.

Oinas 21.3.-19.4.
Kevään kurssit tuovat mukanaan uusia, mielenkiintoisia haasteita. Luentosalissa viereesi istahtaa henkilö, jonka ansiosta elämäsi suunta muuttuu.

Härkä 20.4.-20.5.
Yllättävä asia saa sinut pois mukavuusalueeltasi. Älä pelästy tästä vaan yritä ottaa uudesta tilanteesta kaikki irti.

Kaksonen 21.5.-21.6.
Vaikka alkuvuoteesi mahtuu joitakin pettymyksiä, älä luovuta. Kevään tulo tuo mukanaan helpotuksen tilanteeseen.

Rapu 22.6.-22.7.
Joudut lähiaikoina suuren päätöksen eteen. Punnitse vaihtoehdot tarkkaan, mutta älä kuitenkaan pitkitä päätöstäsi liikaa.

Leijona 23.7.-22.8.
Nyt voisi olla hyvä aika esimerkiksi lotota, sillä onni on loppuvuodesta sinun puolellasi. Alkuvuosi puolestaan tuo mukanaan uusia haasteita.

Neitsyt 23.8.-22.9.
Saat vihdoin ansaittua kiitosta syksyn vaivannäöstä. Tästä inspiroituneena ymmärrät laittaa hyvän kiertämään.

Vaaka 23.9.-22.10.
Kaamosmasennuksesi alkaa vihdoin helpottaa. Olet pitkään pohtinut erään henkilön tunteita sinua kohtaan, ja aavistuksesi osoittautuvat oikeiksi.

Skorpioni 23.10.-21.11.
Uusivuotesi on rakkauden täyteinen, ja sama suunta jatkuu läpi koko ensi vuotesi. Myös kukkarosi pullistelee alkuvuodesta.

Jousimies 22.11.-21.12.
Tenttiviikko osoittautuu yllättävän haasteelliseksi, mutta eräs sinulle läheinen henkilö tuo elämääsi uutta valoa. Muista joululomalla keksittyä akkujen lataamiseen.

Kauris 22.12.-19.1.
Rankan syksyn jälkeen joululoma tuo ansaittua helpotusta kiireisiin. Jo entuudestaan sinulle tuttu henkilö lähestyy sinua hieman erilaisissa merkeissä kuin aiemmin.

Tähtikarttoja ovat tulkineet: Anna ja Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *