PJ:n palsta 1/2016

Hei vaan kaikille, olen Jönsse, vuoden 2016 puheenjohtaja.
Voisin kertoa teille hieman siitä, että miten päädyin tähän. Olen kuullut monelta muultakin, että tämänlaisiin hommiin päätyy helposti sitä kautta, että joku muu ensin kertoo sinulle mitä haluat ja sen jälkeen tajuat sen vasta itse. Ja siinä vaiheessa kun tajuat tämän, et enää haluakkaan mitään muuta.

Joskus viime vuoden tammikuussa joku rupesi jo vihjailemaan minulle ensi vuodesta ja siitä, että kyllähän sinä haet puheenjohtajaksi seuraavana vuonna. No ei siinä vaiheessa kyllä tullut itselleni edes mieleenkään. Olin juuri aloittanut ensimmäistä kertaa varsinaisessa hallituksessa ja olin oman pestin kanssa niin innoissani. Ja sitten jossain vaiheessa joku toinenkin vihjasi samaan suuntaan ja ajatus jäi siitä kytemään. Maaliskuussa sovittiinkin jo sitten yhden kaverin kanssa saunassa, että olemme molemmat kiltojemme puheenjohtajia vuonna 2016. Vuoden aikana ajatus tästä vahvistui, vaikka välillä tietysti arvelutti, että onkohan minusta tähän.

pjpalsta

Ja tässä sitä nyt ollaan sen kaverin kanssa, molemmat. On tässä vuoden aikana tapahtunut kyllä paljon muutakin. Omat näkemykset ovat muuttuneet aika paljon ja nyt olen todella tyytyväinen, että olen tässä hommassa.

Aion nauttia tästä hommasta täysillä. Meillä on tällä hetkellä aivan mieletön porukka hallituksessa ja tulemme tekemään kiltamme eteen paljon. Tähän mennessä on ollut mahtavaa ja hommat tulevat varmasti vielä paranemaan.

Haluan toivottaa kaikille mahtavaa vuotta 2016. Tehkää niitä asioita, joista nautitte ja tehkää niitä täysillä.

-Jönsse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *