Pääkirjoitus 1/2015 – Haaveiden toteuttamista

Viime vuoden lopussa toteutui yksi pinnalla olleista haaveistani, painoimme Liaanin itse. Toisaalta tästä syystä ehkä painoimme vain pari kappaletta ja muuten lehti julkaistiin vain netissä. Hupsista! Tämän vuoden alussa syntyikin uusi haave, verkossa julkaistava Liaani. Nyt pienen sykkimisen jälkeen tämäkin haave toteutettiin!!! Mitä toimituksemme saakaan seuraavaksi aikaan?

Liaania tullaan julkaisemaan nyt hieman eri tavalla kuin aiemmin. Toimittajat saavat vihdoinkin kirjoitella juttuja, kun heille itselleen parhaiten sopii, ja laittaa ne julkaistavaksi netissä. Päätoimittajan harteilta tippui samassa rytäkässä suuri vastuu, sillä enää ei tarvitse potkia ihmisiä kirjoittelemaan juttujaan *Koputtaa puuta*. Nettipohjainen Liaani toisaalta myös murskasi alas suuret puheet uuden taittajan kouluttamisesta, sillä meillä ei ole enää tarvetta yhdelle taittajalle. Nyt jokainen toimittaja pääsee etsimään itsestään sisäistä taittajaansa.

Liaanin toiminta alkaa siirtyä takaisin raiteilleen alkuvuoden häslingin jäljiltä, joten on aika siirtää katseet muihin asioihin. Syksyllä luottamushommiini tulee lisäksi laitoksen opetuksen kehitysryhmän varajäsenyys, kun samalla jatkuvat jaostojen hommat, puhumattakaan hallituspesteistä, töistä tai opinnoista. Yksi asia tosin on varma, tämän vuoden aikana on CV:n luottamustoimilista hujahtanut melko pitkäksi.

Tiia
Kuvaaja: Hugo Wihersaari

Seuraavana haaveena voisikin ehkä olla valmistuminen, mutta ei silti kannata vielä pidätellä hengitystä sen suunnalta. Tavoitteena kesän jälkeen on elää päivä kerrallaan ja tehdä omat hommat jokaisesta luottamustoimesta parhaani mukaan. Voin kuitenkin sanoa varmaksi, että syksystä tulee varmasti aivan mahtava!

Hauskaa kesää kaikille ja toteuttakaa niitä haaveitanne! 🙂

Terveisin
Tiia Virtanen
Päätoimittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *