Hiukkanen – Teknis-luonnontieteellinen kilta – TTY">

Mikä ihmeen Hiukkanen?

Maija
Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen on teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman opiskelijoiden ainejärjestö. Tarkoituksemme on ajaa koulutusohjelmamme opiskelijoiden etuja sekä tarjota heille apua opintoasioissa ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Kiltamme jäseniä ovat ne Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (TTYY) jäsenet, jotka ovat maksaneet killalle lukuvuosittaisen jäsenmaksun, jonka suuruus on 5 euroa. Sen voi maksaa kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

Kiltamme tunnukset ovat violetit haalarimme ja rakas peräkärrysaunamme Tarzan. Kiltahuoneemme sijaitsee Sähkötalon kellarikerroksessa huoneessa SA025. Sisäkautta kiltahuoneellemme pääsee menemällä Sähkökillan vierestä lähtevät punaiset kierreportaat alas ja kiltahuone onkin punaisen palo-oven jälkeen toinen ovi oikealla, violetista väristä tunnistaa. Kiltahuoneella voi viettää mukavasti luentotauot ja muunkin vapaa-ajan. Killassa on jääkaappi, josta voi ostaa omakustannehintaan karkkia ja virvoitusjuomia. Lisäksi killasta löytyy tietokoneita, joilla lukea sähköpostia, tulostaa laskuharjoitustehtäviä tai vaikka irkata Hiukkasen IRC-kanavalla #hiukkanen. Ennen kaikkea killasta löytyy mukavaa seuraa, jossa on helppo viihtyä. Killassa myös opiskellaan ahkerasti, ja sieltä kannattaa aina käydä kysymässä osaisiko joku auttaa, jos tulee tehtäviä tehdessä ongelma eteen.

Kilta tarjoaa jäsenilleen viihtyisän kiltahuoneen lisäksi myös muuta vapaa-ajan ohjelmaa mm.

Killan toimintaa johtaa killalle vuosittain vaalikokouksessa valittava hallitus ja hallituksen valitsemat toimihenkilöt. Hallitustoimintaan voivat hakeutua kaikki halukkaat killan varsinaiset jäsenet. Kiltatoiminta on täysin vapaaehtoistyötä ja työn palkka onkin ne sadat upeat kokemukset ja kymmenet uudet ystävät, joita killan aktiivitoiminnassa saa. Killassa voi toimia aktiivisesti myös hallituksen ulkopuolella ja hallitukselle onkin kaikki apu tarpeen. Tule pelottomasti mukaan ja liity iloiseen violettiin joukkoomme.