Kilta

Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen on teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman opiskelijoiden ainejärjestö. Tarkoituksemme on ajaa koulutusohjelmamme opiskelijoiden etuja sekä tarjota heille apua opintoasioissa ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Kiltamme jäseniä ovat ne Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (TTYY) jäsenet, jotka ovat maksaneet killalle lukuvuosittaisen jäsenmaksun, jonka suuruus on 5 euroa. Sen voi maksaa kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

  • TTYY:n jäsenmaksun yhteydessä maksamalla kiltamaksun (Huom! Vain teknis-luonnontieteellisen koulutusohjelman opiskelijat)
  • käteisellä killassa jollekin hallituksen jäsenelle

Kiltamme tunnukset ovat violetit haalarimme ja rakas peräkärrysaunamme Tarzan. Kiltahuoneemme sijaitsee Sähkötalon kellarikerroksessa huoneessa SA025. Sisäkautta kiltahuoneellemme pääsee menemällä Sähkökillan vierestä lähtevät punaiset kierreportaat alas ja kiltahuone onkin punaisen palo-oven jälkeen toinen ovi oikealla, violetista väristä tunnistaa. Kiltahuoneella voi viettää mukavasti luentotauot ja muunkin vapaa-ajan. Killassa on jääkaappi, josta voi ostaa omakustannehintaan karkkia ja virvoitusjuomia. Lisäksi killasta löytyy tietokoneita, lautapelejä ja kaikkea muutakin hauskaa krääsää. Ennen kaikkea killasta löytyy mukavaa seuraa, jossa on helppo viihtyä. Killassa myös opiskellaan ahkerasti, ja sieltä kannattaa aina käydä kysymässä osaisiko joku auttaa, jos tulee tehtäviä tehdessä ongelma eteen.

Kilta tarjoaa jäsenilleen viihtyisän kiltahuoneen lisäksi myös muuta vapaa-ajan ohjelmaa mm.

  • viikoittaisia liikuntamahdollisuuksia (sählyvuoroja, liikuntahallivuoroja, kyykkää)
  • saunailtoja ja illanviettoja, joissa Tarzan on tietysti mukana
  • vuosittaisen kyykkäturnauksen
  • ohjausta ja neuvontaa fukseille ja vanhoille
  • opintomatkoja eli excursioita

Killan toimintaa johtaa killalle vuosittain vaalikokouksessa valittava hallitus ja hallituksen valitsemat toimihenkilöt. Hallitustoimintaan voivat hakeutua kaikki halukkaat killan varsinaiset jäsenet. Kiltatoiminta on täysin vapaaehtoistyötä ja työn palkka onkin ne sadat upeat kokemukset ja kymmenet uudet ystävät, joita killan aktiivitoiminnassa saa. Killassa voi toimia aktiivisesti myös hallituksen ulkopuolella ja hallitukselle onkin kaikki apu tarpeen. Tule pelottomasti mukaan ja liity iloiseen violettiin joukkoomme.

Hiukkanen ry on Suomen fysiikan- ja matematiikanopiskelijat ry:n jäsen.

Säännöt

TEKNIS-LUONNONTIETEELLINEN KILTA HIUKKANEN RY SÄÄNNÖT I  LUKU         Nimi, kotipaikka ja tarkoitus 1§ Yhdistyksen nimi on Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen ry. Yhdistyksen nimen epävirallisena lyhennyksenä käytetään nimeä Hiukkanen. Näissä säännöissä yhdistyksestä käytetään nimitystä kilta. Epävirallisesti killasta voidaan käyttää englanninkielisissä yhteyksissä nimeä Guild of Science and Engineering Hiukkanen, lyhennettynä Hiukkanen. 2§ Killan kotipaikka on Tampere ja virallinen …

Jäsenrekisteriseloste

Jäsenrekisteriseloste